Bild

Crashing and winning

foto Klas Rockberg

Hej Hej!

Tillbaka i Sverige och i Åre efter en vecka i Ryssland utan en enda tävling. Trist att avsluta världscup säsongen på detta sätt, men inget att göra åt. Åkte istället hem till Åre och tävlade två stycken FIS. Igår var det GS men då hann jag bara fem käppar innan jag skar fast och gjorde några volter in i nätet. Lite mörbultad med allt gick bra. Idag var det Super-G på schemat vilket jag var lite me hemma på. Dock har jag inte åkt Super-G sen VM för en månad sedan… det var lite ringrostigt men det höll till en vinst!

Imorgon flyger jag ner till München för att sedan åka över till Italien för att köra Europacup final!

Hör av mig därifrån!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s