Bild

Sella Nevea, not my favorite

12032019-IMG_5672

11032019-IMG_5586

12032019-IMG_5669

12032019-IMG_5673

Hej på er!

Nu har vi lämnat Sella Nevea, phu, vilket ställe. Inte favoriten kan jag säga. Backen och bergen var fina men resten var inget vidare. Åkningen var heller inte något vidare, eller det var väl rena av katastrof egetligen. Krashade på Super-G då jag gränslade en käpp, tappade båda skidorna och gled typ 200m på isen innan jag fick stopp. På DH träningarna var jag överallt och åkte i banan och hade ingen känsla när jag åkte. DH- tävlingen idag gick också kasst.

Nu är jag i Österrike för att testa lite pjäxor i två-tre dagar. Sedan flyger jag hem på söndag och ska vara i Åre och träna/ tävla nästa vecka på YJSM.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s