Bild

Skicross

IMG_6186Foto Alexandra Edebo IMG_6185Foto: Alexandra Edebo 05042019-N45A297505042019-N45A3002

Hej hej!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade igen. Efter Österrike åkte jag hem till Åre för en vecka med träning och sedan SM-tävlingar. Körde på ganska hårt med fysträning och det känndes bra! Skrev också tenta på första momentet på idrottspsykologin vilket gick över förväntan. Alla SM tävlingar jag skulle göra blev tyvärr inställda pga dåligt väder och underlag. Jag hann åka ett GS åk men fick stanna innan mål för att två funktionärer stod i banan. När jag kom upp för att göra mitt omåk var tävlingen inställd.

I onsdags åkte jag ner till Idre istället för att vara med på ett skicrossläger. Det var superkul att testa på skicross och jag blev mer och mer bekväm med att hoppas osv. Efter två dagar med skicrosslaget åkte jag igår till pappa för att hänga här över helgen till jag ska till Lindvallen på måndag.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s