Bild

Ski Finals

Hej!

Säsongen avslutades med Ski Finals där det blev en vist för vårt lag Barebells. Kul! Jag vann parallellen, var fyra i skicross och längd och typ sist i pucken. Haha.

Nu har liftarna stängd och det är dags att lägga skidorna på hyllan för denna säsong. Fysträningen drar nu igår och i sommar blir det hårdkörning med ca 10 pass/ vecka. Mycket crossfit och intervaller för uthålliga muskler och bra kondition. Jag kommer att vara större delen av sommaren i Åre för att träna med en fystränare på förbundet.

Just nu ligger jag dock hemma sjuk, men ser fram emot att bli frisk så jag kan köra igång snart igen.

Jag vet inte hur länge jag kommer att ha kvar bloggen då jag sa upp min prenumeration eftersom jag inte orkar betala tusenlappar för att ha kvar bloggen. Vad tycker ni? Ska jag fortsätta eller kan ni följa mig på Instagram och Facebook istället?

(Alla bilder är tagna av Jacob på Barebells)

Kram/ Lin

En tanke på “Ski Finals

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s