Bild

Summer feelings!

Åh vad härligt det är här på Gotland. +20 grader högre medeltemperatur än hemma i Åre. Så fina solnedgångar och massa god mat. Tränar på för fullt med 2pass/ dag. I helgen håller jag även på att ta golflektioner 4h/dag, så jag får såkallat grönt kort. Det är kul men nu på kvällen är jag helt slut. Vi har också fått hoppa in lite på jobb också, i både resturang och städ.

Jag ska vara här två dagar till och sen åker jag till Schweiz! För 1 vecka hos pojkvännen och sen 1 vecka snöläget i Zermatt! Längtar så!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s