Bild

Saas-Fee/ Zermatt – camp nr 4

Ida och Lin (1 av 1)

27092019-IMG_3779

27092019-IMG_3750

Hej på er! 🙂

Jag är dåligt att uppdatera här, men det är såhär att jag inte har så mycket minne kvar i min blogg. Nästa steg är att betala för bloggen och jag är inte så sugen att göra det. Därför blir uppdateringarna lite mer sällan så att minnet räcker ett tag till, hehe 😛 Men som sagt är jag aktiv på Instagram varje dag på ”linviktoria”.

Jag har i alla fall varit på skidläger nr fyra för säsogen, vi började med fyra dagar i Saas-fee och sedan flyttade vi över till Zermatt för ytterligare fyra dagar med fartträning. Jag håller fortfarande på att testa ut pjäxor och skidor. Det är en stor skilland från HEAD som jag åkte på förra säsognen så att det är mycket som jag behöver göra om för att kunna få dessa skidor att gå fort. Det tar sig dock för varje läger, just nu känns storslalom bättre än fart men jag är säker på att det kommer att lösa sig, vi har trots allt ca 4 lägerveckor kvar tills det är dags för Världscup i Lake Louise i början på december.

För övrigt pluggar jag för fullt. Mat och miljö är en väldigt intressant kurs, och det är verkligen skrämmande vart värdens miljö är påväg, jag hoppas att alla börjar ta sitt ansvar för att göra så litet avtryck på mijön som möjligt. när det kommer till konsumtion, resor, mat osv. Jag vet att jag släpper ut masssaaa genom att flyga över hela världen för att träna och tävla…, men jag försöker därför att vara noggrannare med att göra annat som att te.x släcka lampor, äta vegitarisk, källsortera, minska matsvinnet osv.

Nu ska jag iväg och handla (vegitarisk middag)!

Kram/ Lin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s