Bild

Camp 5 – Stelvio/ Italy

09102019-IMG_3934Otroligt vacker utsikt uppe på 3200 möh!

Bilder POC (6 av 15)Körde tre dagar storslalom

12102019-Lin junpo…Och sedan 3 dagar Super-GBilder POC (2 av 15)Ida och Labbe var på gott humör Bilder POC (12 av 15)Ida!!Bilder POC (3 av 15)Fina mornar!Bilder POC (8 av 15)Test av skidor. Kör på 4 par skidor varje träning! Tur att vi har Nini! 🙂Bilder POC (15 av 15)Sista dagens Super-G träning, vi gick ner i en ny, brantare backe. 

Hej hej!

Nu är jag ”hemma” igen efter 6 dagar i Stelvio/ Italien. Vi hade superfina dagar med strålande sol varje dag. Körde 3 dagar GS och sedan 3 dagar Super-G. Storslalomen går rikigt bra, men i farten har jag fortfarande problem med att hitta rätt setup på pjäxorna. Nu har jag lämnat in dem till Fischer för att de ska kunna göra dom mer agressiva. På söndag åker vi till Sölden för 6:e lägret. Sölden är mitt favoritläger på året eftersom det är en mysig by, lätt att ta sig upp i backen och vi bor på en så fräscht hotell! I Sölden ska vi testa ut de snabbaste fartskidorna och åka lite mer teknik. Vi kör 4 dagar i Sölden och sedan åker vi till Stelvio igen för 4 dagar fartträning. Detta är sista lägret i Europa innan vi åker till Copper Mountain/ USA för sista lägret innan WC premiären i Lake Louise/ Canada.

Kram/ Lin

En tanke på “Camp 5 – Stelvio/ Italy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s