Bild

Last days of training before race!

23112019-IMG_3701Nedre delen av fartbacken 23112019-IMG_3714Starten på störtloppet här i Copper23112019-IMG_3715

23112019-IMG_3717

SG start Copper (1 av 1)Jag på Super-G start23112019-IMG_3699Nedre delen av fartbacken 19112019-IMG_3590Kira från tyska laget. 

Tjenaaa!

Nu har jag bara två dagar kvar med träning här i Copper Mountain. En dag med störtlopp och en dag med Super-G väntar. På fredag flyger vi vidare till Calgary där vi har 2 dagar ledigt. Idag bokade vi biljetter till NHL hockey, Calgary-Ottawa på lördag kväll i Calgary. Spännande! Jag tror vi åker upp till Lake Louise på söndag och sedan börjar genomåken på tisdag. Jag har sedan tre dagar med genomåk för störtloppet och sedan är det DH race på fredag+ lördag och super-g på söndag. Spännande att dra igång en ny tävlingssäsong, alltid lika nervöst första tävlingen då man inte riktigt vet hur man ligger till, samt att man har hunnit glömt bort lite av rutinerna och hur nervöst det kan vara att tävla ibland.

Lake Louise blev inte direkt min favoritback efter förra säsongen. Innan jag åkte dit sa alla att det var så himla lätt och fin backa. Men jag tyckte att det var den tuffaste tävlingen på hela säsongen, eftersom det var isigt, slagigt, lång åktid, snabb bana och dåligt ljus förra året vi tävlade där. Nu vet jag dock vad jag har att vänta mig och jag kommer dit mer förberedd i år.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s