Bild

Träning i Schweiz

16012020-16012020-N45A8850 Barebells nya smaker!! mums !22012020-IMG_5275Byn i St Anton 26012020-Skärmavbild 2020-01-26 kl. 20.03.12Söndagens GS träning här i Schweiz. 28012020-Skärmavbild 2020-01-28 kl. 10.58.55

Hej!

Nu är jag tillbaka i lägenheten i Schweiz igen. Tävlingarna i St Anton gick inte riktigt som planerat. Åkningen kändes okay men det var något som inte stämde för att farten fanns inte riktigt där. Har försökt analysera lite och tagit hjälp av en tränare här i Schweiz som har gett lite tips. Var även i i Zermatt i lördags och gjorde nya sulor till pjäxorna eftersom mina var typ 10 år gamla. I söndags var jag uppe i backen och tränade GS för att testa sulorna och försöka slipa lite på tekniken innan jag åker iväg på tävlingar om några dagar igen. Mitt lag är alltså hemma i Sverige men jag stannade här i Schweiz för att slippa resa så mycket och för att jag kunde träna här några dagar. Planen var att träna även idag men det har kommit så mycket snö så det blev inställt. Vi ska försöka på nytt på torsdag eller fredag! 🙂

Förutom att träna skidor har jag fått in lite löpning och styrkepass på gymmet och även hunnit börja plugga igen, denna vår ska jag plugga tyska på 50%. 🙂

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s