Bild

Pila- Garmisch-Crans montana- Sarntal

03022020-IMG_7198Glad Lin från Pila/ Italien07022020-IMG_0510Efter EC i Pila åkte vi på WC i Garmisch/ Tyskland09022020-IMG_0536Tävlingarna i Garmish gick inte så bra men jag tog mig i alla fall ner14022020-IMG_0632Vi åkte vidare på EC i Crans Montana i Schweiz 14022020-IMG_7391Jag, Labbe och Ida14022020-IMG_0647Ida och Helena i Crans Montana18022020-IMG_0778Sista stoppet på touren blev Sarntal i Italien där vi körde en till Europacup.

Hej!

Som jag skrev i rubriken och under bilderna så har jag nu kommit hem efter en 3v lång tour. Började med att köra en Europacup DH i Pila/ Italien. De första två dagarna blev inställda så det slutade med att vi fick köra ett inåk och sedan ett sprint störtlopp samma dag.

Vi åkte vidare till Garmisch i Tyskland för att köra en världscup i störtlopp och SG. Även där blev första träningsåket inställt och vi fick bara ett träningsåk innan tävling. Träningsåket gick okay och jag hade runt 25.e snabbast tid. Tävlingen gick dock mindre bra och jag slutade utanför topp 30. Super-G dagen efter var väldigt tuff med ballad backe och mycket slag. Många duktiga åkare skadade sig innan jag hann starta men jag krigade mig i alla fall ner men slutade på en 34.e plats.

Vi åkte vidare till Crans Montana i Schweiz för Europacup tävlingar. Även där blev det bara ett genomåk innan det var dags för tävling. Två stycken störtlopp + en Super-G körde vi, blev inga toppresultat men lite poäng i alla fall och som bäst en 12.e plats på SG.

Eftersom det inte hade gått något vidare för oss så långt på touren så fick vi tyvärr inte stanna kvar för att kära min favorit WC i Crans Montana men men, så är det. Istället fick jag åka över till Italien igen för att köra en till Europacup. Denna gång två Super-G och en kombination. Fick inte med mig några toppresultat här heller men i alla fall lite mer poäng.

Nu är jag tillbaka i lägenheten i Schweiz igen. Inga flera tävlingar är inplanerade den närmaste tiden vilket är skönt eftersom vi har tävlat så mycket nu under februari + att jag behöver plugga några veckor nu. Jag ska åka hem till Sverige i början av Mars för att hälsa på några dagar och kolla på världscupen i Åre, innan vi åker ner på sista lilla touren i mitten av Mars.

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s