Bild

Summer in Switzerland

19062020-N45A1192

19062020-N45A1194

19062020-N45A1060

19062020-N45A0854

19062020-N45A1149-2

Hej!

Nu var det vääääldigt länge sedan jag uppdaterade här. Jag befinner mig nere i Schweiz just nu (sedan i mitten av mars) och jobbar som Aupir precis utanför Zurich. Det har varit fantastisk att vara här nere och tränat, tagit hand om tre barn och njutit av sommarvärmen som varit här. De 11 första veckorna satt vi dock i karantän men som tur var gick den tiden fort och nu är allt nästan som vanligt igen. Det var väldigt skönt när alla gymen öppnade igen! Jag ska vara här nere i 2,5 veckor till och sedan åker jag hem mot Sverige. Jag ska dock jobba kvar hos samma familj fast i Stockholm fram till första snölägret i mitten av augusti.

Jag bjuder på några bilder från midsommar så länge. Kommer lägga ut lite flera bilder från tiden här senare. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ha kvar bloggen eller inte, vad tycker ni? Jag håller just nu på att bygga en egen hemsida där man kommer kunna beställa mina bilder. På den hemsidan skulle jag även kunna blogga lite så det är ju ett annat alternativ.

Ha en fortsatt bra sommar!

Kram/ Lin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s